Avand in vedere circumstantele actuale privind pandemia COVID-19 cat si faptul ca foarte multi romani din diaspora nu au acces la servicii medicale in limba romana, venim in ajutorul pacientilor nostri oferind servicii de telemedicina.

Group video calls: how long Zoom, Google Meet, Skype and WhatsApp, Messenger  Rooms, Line allows you | Telecommuting | Virtual school classes | Home  office | What is the time limit for

Folosind tehnologii la indemana oricui (Whatsapp, Zoom sau Messenger) reusim sa oferim servicii medicale de calitate fara a mai fi necesara deplasarea la cabinet pentru un diagnostic.

Dermatologia este o ramura a medicinii ce se bazeaza predominant pe aspectul vizual al afectiunii. De multe ori o poza detaliata sau un video a zonei cu probleme impreuna cu discutia cu doctorul pot conduce la stabilirea unui diagnostic si plan de tratament.

Tinand cont de cresterea continua a noilor cazuri de COVID-19 este mai important ca oricand ca deplasarile sa fie evitate pe cat posibil.

In orice fel de unitate medicala, in spatiile publice de asteptare se intalnesc oameni ce au un factor de risc suplimentar in cazul contactarii noului coronavirus, pentru a proteja aceste persoane este foarte important sa limitam pe cat posibil timpii de asteptare si contactul cu suprafetele comune.

In cabinetul doamnei doctor Viorica Gabrian se respecta cele mai inalte standarde de igiena. Fiecare suprafata fiind dezinfectata atent dupa orice interactiune, pentru a putea oferi servicii medicale tuturor pacientilor este insa necesara limitarea timpului petrecut in cabinet.

Cum functioneaza un consult la distanta?

Primul pas este sa faceti o programare unde descrieti problema cu care va confruntati.

Veti fi apoi contactat de catre doamna Doctor Gabrian si vi se vor cere informatii suplimentare cat si poze sau filmari cu zona problematica.

Daca se poate stabili un diagnostic urmeaza elaborarea unui tratament sau programarea unei vizite la cabinet pentru investigatii suplimentare sau interventii medicale.

Cui se adreseaza acest serviciu?

Cat timp situatia COVID-19 nu s-a rezolvat consultatiile la distanta sunt recomandate tuturor.

Consultatiile medicale la distanta sunt in special recomandate persoanelor ce prezinta factori de risc suplimentar in cazul unei eventuale infectii cu COVID-19.

Desigur, de avantajele acestui serviciu se pot bucura si toti cei ce vor sa beneficieze de servicii medicale de calitate insa programul incarcat nu le permite o vizita la medic.

Acest serviciu este disponibil si romanilor din diaspora ce, din considerente financiare sau bariere de comunicare nu pot beneficia de servicii medicale in tara adoptiva.