La cabinetul de dermato-venerologie a doamnei doctor Viorica Gabrian se pot efectua biopsii cutanate pentru confirmarea sau determinarea unui diagnostic.

Biopsia cutanata este o procedura medicala semi-invaziva ce implica recoltarea unei monstre de tesut bolnav. Procedura se realizeaza cu anestezie locala si dureaza doar cateva minute. Dupa prelevare, monstra colectata este trimisa la un laborator de histo-patologie unde este supusa unor analize amanuntite. Rezultate sunt primite in maxim 7 zile (in functie de complexitatea procedurilor de analiza), dupa care se trece la faza de tratament.

In majoritatea cazurilor pacientul va simti doar o mica intepatura in momentul in care este introdus acul pentru realizarea anesteziei. Extractia in sine este nedureroasa si dureaza doar cateva minute, existand posibilitatea ca, pentru cateva ore, sa ramana o senzatie de amorteala locala.Sunati la 0723272446 sau apasati aici pentru a programa o consultatie la cabinetul doamnei Doctor Dermatolog Viorica Gabrian.