Dr Viorica Gabrian

Cabinetul medical condus de doamna doctor Viorica Gabrian este un cabinet medical cu profil dermatologie, venerologie si dermatologie cosmetica.

Dr. Viorica Gabrian este medic primar dermato-venerolog cu o experienta clinica in dermatologie de aproape 30 de ani.

Dr. Viorica Gabrian isi exercita profesia de medic dermatolog cu daruire si pasiune, le explica pacientilor detaliile afectiunii de care sufera pe intelesul acestora, schema de tratament este stabilita de comun accord cu acestia, in concordanta cu dorintele si posibilitatile lor, este atenta la suferinta pacientilor si pune suflet in tot ceea ce face.

Colaboram cu alte clinici de specialitate asa incat pacientii nostri sa poata beneficia de cel mai bun tratament in orice afectiune dermatologica. Stabilim un diagnostic cat mai corect al afectiunilor dermatologice sau venerologice ale pacientilor nostri, elaboraram un plan terapeutic individualizat si monitorizam evolutia fiecarui pacient in parte.

Putem face o analiza a tenului, parului sau unghiilor dumneavoastra si recomandari pentru intretinerea acestora.

Pacientii nostri pot fi nou nascuti, sugari, copii, adolescenti, adulti si batrani, femei si barbati. Suntem dedicati sanatatii si frumusetii pielii dumneavoastra. Oferim pacientilor noștri seriozitate, profesionalism si confidentialitate maxima.

Puteti apela la o consultatie dermatologica pentru: acnee, alunite, angioame, boli ale parului si unghiilor, cosmetica, cicatrici cutanate, carcinoame cutanate, candidoze, dermatita seboreica, dermatita atopica, eczema, herpes, lichen, lupus, micoze, molluscum, papiloame, psoriasis, riduri etc sau la o consultatie de venerologie pentru: balanite, candidoze, condilomatoza(infectia cu HPV), gonoree(blenoragie), sifilis, infectii cu chlamidii sau micoplasme, trichomoniaza, uretrite, molluscum contagiosum etc.

Dermatologia s-a dezvoltat mult in ultimii ani, au aparut ramuri noi cum ar fi dermatocosmetologia sau oncologia cutanata si ne straduim sa fim in permanenta la curent cu ultimele noutati pentru a le putea oferi pacientilor nostri un diagnostic precis si un tratament corespunzator indiferent de complexitatea afectiunilor lor  dermatologice.

Pentru a beneficia de un diagnostic cat mai precis si un tratament adecvat este bine sa ne puteti relata date cat mai exacte legate de afectiunea/le dumneavoastra si eventualele tratamente pe care le-ati urmat.

Daca veti considera ca putem raspunde nevoilor dumneavoastra va asteptam sa va programati la o consultatie de dermatologie, venerologie sau cosmetologie; puteti face acest lucru online, pe email sau la telefon.