Consultatii de venerologie

Consultatii de venerologie

Consultatii de venerologie

La cabinetul de dermatologie de pe Soseaua Iancului numarul 3 doamna doctor dermato-venerolog Viorica Gabrian asigura:

examen clinic in vederea diagnosticarii si tratarii bolilor cu transmitere sexuala
recoltarea de secretii si efectuarea unor analize specifice in vederea stabilirii diagnosticului si tratamentului corespunzator

Se recomanda consultatia si, daca este necesar, tratamentul partenerului/partenerei. Se pastreaza confidentialitate maxima.

Bolile venerice cunoscute si ca boli cu transmitere sexuala sunt infectii transmise in general prin contact sexual (indiferent daca este normal, oral sau anal) dar se pot transmite si prin contactul intim cu zona afectata de exemplu molluscum contagiosum, infectia cu HPV etc sau de la mama la fat.

Pentru a evita riscul aparitiei complicatilor dar si pentru a impiedica infectarea si altor persoane este obligatoriu ca apelati la un doctor dermato-venerolog imediat ce observati ceva neobisnuit in zona genitala. Desi nu toate bolile venerice prezinta simptome (cel putin nu in faza de debut) este indicat sa programati o consultatie la dermatolog imediat ce observati:

scurgeri (vaginale sau uretrale) neobisnuite
mancarimi in zona genitala
dureri in timpul actului sexual
dureri in timpul urinarii
disconfort sau senzatii de arsura
rani, umflaturi, inflamatii, iritatii sau ulceratii (sau orice modificare a aspectului)
eruptii cutanate
modificari ale mirosului

Tinand cont ca unele boli venerice nu prezinta simptome vizibile este indicat sa efectuati anual un set de analize complete recomandate de un medic de specialitate.

Pentru a programa o consultatie la cabinetul doamnei doctor Viorica Gabrian apasa aici sau suna la numarul de telefon 0723272446.